Obiectivele Noastre

Misiunea Porsib Piese și Service Auto este de a fi recunsoscuți de clienții noștri drept un partener de incredere în furnizarea de servicii de întretinere și reparații de autoturisme.

Satisfacerea celor mai exigente cerințe constituie obiectivul nostru principal. Dacă mulțumirea și aprecierea clienților noștri pentru produsele și serviciile noastre ne va aduce într-o poziție de lider pe piață, vom putea spune că viziunea noastră este corectă.

Politica noastră este de a pune clienții în centrul activității din punct de vedere al importanței. Resursele umane sunt de asemenea valori centrale ale companiei. Profesionalismul, implicarea și dinamismul acestora reprezentând punctul forte în adaptarea la condițiile pietei prin continua perfecționare în urma cursurilor de specializare organizate de producatori.

Calitatea este cuvântul cheie, procesele de reparație sau intreținere ale autoturismelor sunt supravegheate cu foarte multă atenție. Toate operațiunile sunt executate în conformitate cu indicațiile din materialele de reparații ale producătorilor auto, cu aplicațiile software și cu aparatura specifică.